ממרח בריא מאוד ששווה לאמץ
1. מבשלים את העדשים הכתומות בסיר עם מים עד לריכוך (כ- 10 דקות לאחר רתיחה) ומעבירים לקערה.
2. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים.
3. טוחנים הכל יחד בבלנדר מוט ומוסיפים מים תוך כדי הטחינה, עד שמתקבל מרקם ממרחי.
4. טועמים, מתקנים תיבול אם צריך ומערבבים שוב בכף.
5. שומרים בכלי זכוכית אטום במקרר עד לשימוש (ניתן לשמור עד 4 ימים במקרר בכלי סגור).
6. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.