ביסקוויטים לא טובלים רק בתה
מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט פודינג הוניל, להוסיף בהדרגה את החלב עד לקבלת קרם חלק ויציב.
- 2 לטבול את הביסקוויטים בנס הקפה ולסדר בתבנית פיירקס כ- 12 יחידות.
- 3 למרוח מקרם שמנת הוניל (לא הכל) בשכבה אחידה על הביסקוויטים בתבנית, לטבול 12 ביסקוויטים נוספים ולסדר בשכבה שנייה.
- 4 למרוח את יתרת קרם הוניל ולהכניס למקרר לצינון.
- 5 להמיס על להבה נמוכה את שוקולד החלב עם השמנת המתוקה, לקרר, למרוח על העוגה ולהכניס לקירור נוסף.
- 6 לפזר את השוקולד הלבן המגורר על קרם השוקולד ולשמור בקירור עד להגשה.
- 7 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית פיירקס.
עוד הצעות למתכונים
כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.9% |
29.8% |
6.9% |
60.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.