דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 15 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חטיף שומשום ודבש
תמיד טוב שיש בבית
  • 1 בסיר בינוני מחממים את הדבש עד שנוצרות בועות. מכניסים את השומשום הקלוי ומערבבים היטב עד לאיחוד.
  • 2 על נייר אפייה משומן מעט מניחים את השומשום ומעליו עוד נייר אפייה משומן מעט (הצד המשומן על השומשום).
  • 3 מרדדים לעובי הרצוי, מסדרים את הקצוות, עם סכין מסמנים ריבועים, מחכים שיתקרר ואז חותכים על סימוני הריבועים.
  • 4 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור החטיף. אין צורך להוסיף סוכר. חטיף השומשום מתקשה אך לא לגמרי, הוא קל ללעיסה. בקיץ לשמור את החטיף במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.4% 39% 13.8% 35.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.79 (1.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב