דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בדיוק מה שאתם צריכים לקינוח

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף את כל מרכיבי הקצפת יחד עד לקבלת קצפת יפה ואוורירית.
  • 2 לטבול את הפתיבר בחלב ולסדר שכבה ראשונה בתבנית. חשוב לצופף אותם כמה שאפשר.
  • 3 להעביר 1/3 מהקצפת על שכבת הפתיבר וליישר. לסדר שכבה שנייה של ביסקוויטים טבולים בחלב, שוב ליישר 1/3 מהקצפת מעל, שוב שכבת פתיבר ושוב שכבת קצפת (ה- 1/3 האחרון).
  • 4 הכנת הגנאש: להמיס את השוקולד עם השמנת המתוקה בפולסים של 30 שניות במיקרוגל.
  • 5 למזוג מעל שכבת הקצפת את גנאש השוקולד, לפזר סוכריות צבעוניות או שוקולד מגורד (מה שאוהבים), להכניס למקרר למשך כשעה ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עוגה מתאימה.

שיטת ההכנה כוללת הקצפה. זמן ההכנה לא כולל את זמן השהיית העוגה במקרר.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות שיראל פחימה חייג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)340350
חלבונים (גרם)3.31 3.4
פחמימות (גרם)2828
מתוכן סוכרים (גרם)11.67 12
שומנים (גרם)24.03 24.72
מתוכם שומן רווי (גרם)14.36 14.77
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.830.85
כולסטרול (מ"ג)58.58 60.27
נתרן (מ"ג)136139.93
מים (גרם)0.170.18
ויטמין B (מק"ג)2.422.49
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)32.2533.19
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.040.04
זרחן (מ"ג)0.020.02
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.520.54
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 43.8% 6% 50.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (0.78 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.