דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ככה תכינו לחוח טעים בקלות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה (10-12 יחידות (תלוי בגודל הלחוח))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את כל המצרכים מלבד הקמח ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות.
  • 2 להוסיף את הקמח בהדרגה ולהוסיף עוד מים לפי הצורך (הבצק צריך להיות דומה לבצק לפנקייק).
  • 3 להתפיח את הבצק למשך כשעה.
  • 4 לצקת מצקת אחת מהבלילה אל מחבת משומנת מעט וקרה (לשטוף במים קרים את התחתית) על להבה בינונית, לחכות עד שכל הלחוח יהיה מלא חורים, להוציא מהמחבת ולהניח על מגבת.
  • 5 לשטוף שוב את תחתית המחבת במים קרים ושוב אותו התהליך לכל לחוח (ככה להכין את כולם, ניתן להיעזר בשתי מחבתות. מתקבל לחוח ביתי עם חורים שכדאי לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)180155
חלבונים (גרם)5.22 4.5
פחמימות (גרם)3833
מתוכן סוכרים (גרם)1.5 1.3
שומנים (גרם)0.54 0.46
מתוכם שומן רווי (גרם)0.01 0.01
נתרן (מ"ג)323.64279.22
סיבים תזונתיים (גרם)0.41 0.35
מים (גרם)65.3956.42
ויטמין B (מ"ג)0.320.28
ויטמין B1 (מ"ג)0.20.17
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.1815.69
ויטמין C (מ"ג)2.732.35
סידן (מ"ג)39.4534.03
ברזל (מ"ג)1.321.14
מגנזיום (מ"ג)0.660.57
זרחן (מ"ג)43.1837.25
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)0.090.08

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 1.2% 11.9% 86%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.