דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
גלידה טובה לימי הקיץ

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 276 גרם למנה\יחידה (מנה = 3 כדורי גלידה קטנים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב יחד את כל החומרים מלבד ממרח השוקולד (ניתן להשתמש בכל ממרח שרוצים - עדיפות לנוטלה).
  • 2 אם ממרח השוקולד מספיק נוזלי, מוסיפים לתערובת, ואם הוא עם גושים (כמו שקורה בדר"כ בחורף בשוקולד נוטלה), מחממים קצת במיקרוגל ורק אז מוסיפים לתערובת.
  • 3 מערבבים היטב. חשוב לשים לב שאין גושים.
  • 4 מעבירים לכלי שבו רוצים לאחסן את הגלידה ומקפיאים למספר שעות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אם הגלידה הייתה בהקפאה הרבה זמן וקשה להוציא אותה מהכלי, ניתן לחמם במיקרוגל (במידה והכלי מתאים למיקרוגל כמובן) כחצי דקה, או להמתין שהיא תתרכך.

המנה מזכירה את טעם היוגורטים המתוקים ביוגורטיות, רק שלהם אין בטעם שוקולד (:.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)780283
חלבונים (גרם)12.34 4.48
פחמימות (גרם)8932
מתוכן סוכרים (גרם)15.14 5.5
שומנים (גרם)41.67 15.13
מתוכם שומן רווי (גרם)15.82 5.74
כולסטרול (מ"ג)22.09 8.02
נתרן (מ"ג)99.1836
מים (גרם)0.660.24
ויטמין B (מק"ג)10.253.72
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.010
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)199.8972.55
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.150.05
זרחן (מ"ג)0.080.03
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)2.150.78
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 29.2% 8.6% 62.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.