דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 285 גרם למנה\יחידה (2 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כבד בקר
  • 1 במחבת לחמם את השמן ולהוסיף את השום והבצל. לטגן עד הזהבה קלה.
  • 2 להוסיף את רצועות הכבד, הפפריקה, המלח והפלפל השחור, לטגן על אש בינונית כ- 20 דקות ולהפוך את הכבד מדי פעם.
  • 3 הכבד מפריש נוזלים אולם אם נראה כי הטיגון יבש מדי ניתן להוסיף עוד כפית שמן או כף מים.
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 9.9% 56.6% 30.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב