עוף בתנור בקלי קלות
מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, מהדריןכשרות
- 1 מניחים את העוף במרכז התבנית.
- 2 מסביבו מפזרים בערימות מלח גס - 2 כפות בארבעת הפינות של התבנית.
- 3 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך שעה אפייה.
- 4 אחרי שעה מעבירים למצב גריל ב- 220 מעלות לעוד חצי שעה.
- 5 העוף מגיר נוזלים והוא טעים ועסיסי.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית תנור פיירקס קצת גדולה יותר מהעוף או תבנית חד פעמית בינונית.
הערך התזונתי לא כולל את המלח הגס, על מנת שערך הנתרן לא יהיה מוטעה. יחד עם זאת, בתהליך האפייה ככל הנראה המליחות נספגת בעוף ולכן יש לקחת זאת בחשבון.
עוד הצעות למתכונים
המתכון באדיבות לימור בר
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
38% |
61.2% |
0.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.