דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (14-16 משולשים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פאי פירה וכבד
מעדן לחובבי כבד העוף
  • 1 לקלף תפוחי אדמה, להניח בסיר מים, להוסיף מרק עוף, כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור וכף שמן. להרתיח עד לריכוך.
  • 2 לתבל כבד ב: 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, פפריקה וכמון ולטגן עם שאר השמן (3/4 טיגון).
  • 3 בקערה למעוך תפוחי אדמה וכבד.
  • 4 לרסס תבנית אפייה ולהניח את הבצק. לחתוך את הקצוות. לחורר את הבצק בעזרת מזלג.
  • 5 לצקת את העיסה על הבצק וליישר.
  • 6 מהבצק שנותר ליצור מסביב לתבנית שוליים.
  • 7 למרוח את הבצק בביצה טרופה ולפזר מעל שומשום.
  • 8 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 30-35 דקות עד להזהבה.
  • 9 להגיש חם בתוספת טחינה וסלט עלים ירוקים.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי מספר 24-26.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 28.5% 22.8% 46.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב