גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | פאי פירה וכבד |
15 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (14-16 משולשים)
ציוד נדרש: תבנית פאי מספר 24-26.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 274 | 229 |
| חלבונים (גרם) | 11.6 | 9.69 |
| פחמימות (גרם) | 24 | 20 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 0.4 | 0.33 |
| שומנים (גרם) | 14.54 | 12.15 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.41 | 4.52 |
| מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.03 | 0.03 |
| כולסטרול (מ"ג) | 202.49 | 169.21 |
| נתרן (מ"ג) | 668.87 | 558.94 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 0.93 | 0.77 |
| מים (גרם) | 59.6 | 49.81 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 1,438 | 1,202 |
| ויטמין B (מ"ג) | 9.85 | 8.23 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.14 | 0.12 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.8 | 0.67 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 5.24 | 4.38 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 3.06 | 2.56 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.41 | 0.34 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 192.55 | 160.91 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 7.08 | 5.91 |
| ויטמין C (מ"ג) | 4.26 | 3.56 |
| ויטמין D (מק"ג) | 0.08 | 0.07 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.3 | 0.25 |
| ויטמין K (מק"ג) | 1.18 | 0.98 |
| סידן (מ"ג) | 21.49 | 17.96 |
| ברזל (מ"ג) | 4.54 | 3.8 |
| מגנזיום (מ"ג) | 18.75 | 15.66 |
| זרחן (מ"ג) | 173.25 | 144.77 |
| אבץ (מ"ג) | 1.51 | 1.26 |
| אשלגן (מ"ג) | 265.51 | 221.87 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.52 | 0.43 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.08 | 0.06 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.61 | 0.51 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.55 | 0.46 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם