מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 434 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 במחבת עמוקה מטגנים בצלים עד שקיפות, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד מספר דקות.
- 2 מוסיפים את הכבדים ומטגנים עד שהם צלויים מכל הכיוונים.
- 3 מתבלים, ממשיכים בבישול על אש נמוכה ובמחבת מכוסה כ- 10 דקות.
- 4 ניתן להוסיף יין לבן.
- 5 להגיש חם בתוספת פירה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2% |
21.8% |
56.5% |
19.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב