דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 253 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מעורב ירושלמי
ארוחת צהריים מושלמת
  • 1 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה (בסיר שטוח ורחב או במחבת גדולה).
  • 2 מוסיפים את רצועות חזה העוף עד שהן משנות את צבען, מוסיפים את הכבד לעוד כ- 5 דקות של טיגון ולאחר מכן מוסיפים גם את הללבות והטחול לעוד כ- 5-10 דקות.
  • 3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ממשיכים לטגן עוד כ- 10-15 דקות. מתקבל מעורב ירושלמי טעים ביותר לארוחת הצהריים בתוך פיתה או לאפה!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: בתוך לאפה ביתית.

הערך התזונתי לא כולל את טחול העוף ותבלין החוואייג`. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 20.9% 67.8% 10%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב