ססהרונים ממולאים ברחת לוקום
מצרכים למתכון
64 מנות/יחידות, 17 גרם למנה\יחידה (כ- 64 סהרונים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 לערבב היטב את חומרי הבצק (הקמח, החמאה והגבינה).
- 2 להכניס למקרר לשעתיים לפחות.
- 3 לחלק את הבצק ל- 8 (יוצאים כ- 64 סהרונים).
- 4 לקמח משטח עבודה וכל חלק לרדד לעיגול, לחתוך ל- 8 משולשים, לשים בקצה רחת לוקום ולגלגל לסהרון.
- 5 לסדר על נייר אפייה ולאפות ב- 180 מעלות כחצי שעה או עד להזהבה קלה.
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
אפשר לפזר אבקת סוכר.
זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבצק במקרר.
עוד הצעות למתכונים
מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
32.9% |
11.5% |
55.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.