דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (12-15 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בורקס שבלול במילוי כבד עוף
בורקס טורקי במילוי כבד עוף
  • 1 את הכבד לצלות לפי הכשרות (כל אחד ואיך שהוא רגיל). הכבד צריך להיות עשוי ואז לחתוך לקוביות קטנות.
  • 2 את הבצלים לפרוס לרצועות דקות ולטגן בשמן עד להשחמה. להוסיף מלח, פלפל שחור וכמון לפי הטעם.
  • 3 למחבת עם הבצל המטוגן להוסיף את קוביות כבד העוף ולערבב בעדינות.
  • 4 את בצק הפילאס לפתוח לכל האורך בשולחן רחב ולהשאיר מתחת הבצק את הניילון אותו נסיר מאוחר יותר. למלא את הבצק במילוי הכבד בקו ישר מתחילת הבצק לכל האורך ולגלגל בדיוק כמו סושי. כך נוצר נחש ארוך מהבצק.
  • 5 להעביר את הבצק בצורה מעגלית לתבנית פיירקס משומנת.
  • 6 לצפות בעזרת מברשת בחלמון ולפזר מעל שומשום.
  • 7 לאפות את הבורקס בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות עד להשחמה.
  • 8 להגיש בליווי רוטב - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף פטריות טריות או פטריות משימורים לכבדים. אפשר להוסיף תפוח אדמה אחד וביצה מגורדת אחת.

ציוד נדרש: תבנית פיירקס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 30.3% 25.1% 43.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב