דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סלט כבד קצוץ קל להכנה
סלט כבד קצוץ נפלא כחלק מהמנות הראשונות
  • 1 לחמם את השמן במחבת, לחתוך את הבצלים לקוביות ולטגן מעט.
  • 2 להוסיף את כבדי העוף (נקיים ובלי שומן) ולטגן עד לצבע מושלם.
  • 3 לכבות את הגז ולהמתין שיתקרר.
  • 4 לשים במטחנת בשר או במג`ימקס את הכבדים כולל השמן והבצל, להוסיף את הביצים הקשות ולטחון בפולסים.
  • 5 להוסיף תיבול (מלח ופלפל שחור לפי הטעם) וברנדי (לא לוותר - מוסיף המון), ולערבב קלות.
  • 6 הרי לכם סלט כבד קצוץ טעים וקל - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 37.1% 38% 22.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב