1 נכין ראשית קרם נוטלה: נקציף יחד את כל המצרכים עד לקבלת קרם יציב (בשל הערות כי קרם הנוטלה לא מתייצב - אל תוסיפו כלל חלב בשלב ראשון ותראו אם הקרם מתייצב בלעדיו).
2 נרטיב בחלב את הביסקוויטים ונרפד איתם את תחתית התבנית המלבנית.
3 נמרח את כל קרם השוקולד על הביסקוויטים וניישר היטב.
4 נרטיב עוד ביסקוויטים ונשים שכבה על קרם הנוטלה.
5 נכין קרם וניל: נקציף יחד את כל המצרכים וניצוק את כל הקרם על שכבת הביסקוויטים (בשל הערות לחוסר התייצבות - מומלץ להתחיל עם 1/4 כוס חלב ולראות אם מתייצב).
6 נוצרה לנו עוגה עם שתי שכבות משגעות בטעמן. ניתן לקשט בקקאו או זילופי נוטלה לפי הטעם.