בורקס טבעוני קל וטעים
מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (15 אם חותכים כל בורקס ל- 3 או 30 אם חותכים כל בורקס ל- 6)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 פורסים את הגבינה הטבעונית המלוחה לפרוסות בעובי של כחצי סנטימטר (מומלץ להשתמש בגבינה זו של המותג "משומשו" בטעם זעתר או להוסיף זעתר באופן עצמאי).
- 2 לוקחים בכל פעם 3 עלי פילו יחד ומורחים על העלה העליון שמן זית מהול במים.
- 3 מניחים על עלי הפילו את פרוסות הגבינה ומגלגלים.
- 4 על כל בורקס מורחים סילאן מהול במים ובשלב הזה ניתן לפזר שומשום.
- 5 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל שומשום לפי הטעם (לא חובה). ניתן להוסיף זיתים לפי הטעם או כל מה שאוהבים.
עוד הצעות למתכונים
בואו לבקר באתר של מור
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.8% |
16.2% |
9.7% |
73.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.