1 שוטפים היטב את עלי הרוקט והתרד, מייבשים, חותכים לחתיכות גדולות ומעבירים לקערה. פורסים את גבעולי הבצל הירוק לחתיכות באורך 1.5 ס"מ ואת הכרוב לרצועות דקיקות, ומוסיפים גם כן אל הקערה.
2 חותכים את חזה העוף (או פרגית של עוף טוב) לקוביות בגודל ס"מ אחד ומעבירים לקערה עם הקורנפלור. מערבבים עד שהקוביות מכוסות היטב (אפשר לעשות פעולה זו גם בתוך שקית ניילון סגורה כדי למנוע לכלוך מיותר), מנערים ומפרידים את הקוביות משאריות הציפוי.
3 מחממים את שמן הזית במחבת רחבה על גבי להבה גבוהה ומעבירים אליה את קוביות העוף המצופות. מטגנים תוך כדי ערבוב בכף עץ עד להזהבה. כשהעוף צרוב מכל צדדיו, מוסיפים למחבת את השקדים ומטגנים עוד כדקה.
4 יוצקים על הכל את מיץ הלימון, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים. מסירים מהאש ומעבירים את תערובת העוף והשקדים אל הסלט בקערה.
5 מערבבים מעט ומגישים מיד.
6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי של המתכון על פי דיאטנית עוף טוב: 496 קלוריות (אנרגיה), 32 גרם חלבונים, 26 גרם פחמימות, 34 גרם שומן, 4 גרם שומן רווי, 7 גרם סיבים תזונתיים, 70 מ"ג כולסטרול.