דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 263 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כבד קצוץ לפסח עם קראמבל מתובל
מנת פתיחה מרשימה לערב ליל הסדר
  • הכנת הקראמבל:
  • 1 שמים את כל המצרכים במעבד מזון וטוחנים בפולסים כדקה עד ערבוב כל המצרכים וקבלת פירורים/גושים.
  • 2 אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות עד להשחמה קלה.
  • הכנת הכבד הקצוץ:
  • 1 מבשלים את הביצה עד שהיא קשה.
  • 2 מנקים את הכבד (בדרך כלל יש לו גוש שומן שמחובר אליו).
  • 3 קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד שמתחיל להשחים.
  • 4 מוסיפים את הכבד והתבלינים ומערבבים.
  • 5 מטגנים את הכבד למשך כ- 10 דקות תוך עדי ערבוב והפיכתו מדי פעם עד שמוכן (עד שלא נראה אדום נוזלי בפנים).
  • 6 מעבירים את הביצה, הכבדים והבצל לקערה, מועכים בעזרת מזלג ומערבבים היטב (אפשר גם להעביר לקרש חיתוך ולקצוץ בעזרת סכין).
  • 7 הרכבה: שמים את הכבד הקצוץ בכוסות הגשה ומפזרים מעל קצת מהקראמבל.
  • 8 בתיאבון וחג פסח שמח חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 44.6% 26.5% 27.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.83 (0.85 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב