טעים וקל להכנה
מצרכים למתכון
14 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כוסות ההגשה)
קצפת צמחית - 2 גביעים - סה"כ (500 מ"ל)שוקולד מריר - 2 אריזות נייר - סה"כ (200 גרם)פניני שוקולד - כ- 10 יחידות למנה קרוקנט אגוזי לוז - כפית שטוחה לכל מנה
אופן הכנת המתכון
קינוחים סוג המנה
מתחיל דרגת קושי
בערך שעה זמן הכנה
פרווה, כשר כשרות
1 בקלחת מחממים מיכל אחד של קצפת צמחית.2 שמים בקערה את השוקולד, מוזגים מעל את הקצפת החמה, ממתינים מספר שניות ומערבבים עד להמסה של השוקולד.3 מקציפים את המיכל השני של הקצפת הצמחית עד לקבלת קצפת יציבה.4 מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד ומערבבים בתנועות עטיפה עד שהתערובת מתאחדת.5 מניחים בכוסות הגשה ומקשטים בפניני שוקולד ובקרוקנט אגוזי לוז.6 מקררים במקרר כשעה לפחות לפני ההגשה.7 בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את פניני השוקולד וקרוקנט אגוזי הלוז. במידה ולא מוצאים פניני שוקולד פרווה - ניתן לוותר עליהם או להפוך את המתכון לחלבי. זמן ההכנה כולל את זמן קירור המוס.
עוד הצעות למתכונים
הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים
שומנים
חלבונים
פחמימות
0%
61.2%
5.5%
33.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד .
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.