דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 379 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כבדי עוף עם טפטוף של ערק
ארוחת צהריים טעימה
  • 1 לטגן את רצועות הבצל בשמן, להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן ולערבב.
  • 2 להוסיף את היין האדום והתבלינים, לסדר את כבדי העוף במחבת ולבשל כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב.
  • 3 לטפטף את הערק מעל, להעביר לכלי הגשה ולקשט בבצל ירוק קצוץ.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש לצד תפוחי אדמה אפויים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 26.9% 42.9% 25.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב