דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת קיווי קפואה

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 טוחנים את הקיווי עם הסוכר ומיץ הלימון.
  • 2 מוסיפים את הג`לטין המומס ומערבבים.
  • 3 מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים לתערובת הפרי בתנועות עטיפה.
  • 4 מעבירים לכלי עם כל צורה אפשרית ומקפיאים ללילה.
  • 5 מוציאים את המקפא, הופכים על כלי הגשה ומקשטים כיד הדמיון.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין עם כל פרי אחר כמו מנגו, תותים וכדומה. מומלץ לקשט עם דובדבנים.

זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)88186
חלבונים (גרם)0.97 2.05
פחמימות (גרם)817
מתוכן סוכרים (גרם)3.7 7.84
שומנים (גרם)6.05 12.8
מתוכם שומן רווי (גרם)3.59 7.61
כולסטרול (מ"ג)17.81 37.7
נתרן (מ"ג)5.2511.12
סיבים תזונתיים (גרם)0.85 1.8
מים (גרם)23.249.11
ויטמין A (מק"ג)2.264.78
ויטמין B (מ"ג)0.150.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.130.27
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.080.17
ויטמין C (מ"ג)19.0440.29
ויטמין E (מ"ג)00
סידן (מ"ג)6.6414.05
ברזל (מ"ג)0.10.22
מגנזיום (מ"ג)7.5615.99
זרחן (מ"ג)10.0421.24
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)83.85177.46

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 38.3% 6.1% 50.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.75 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.