מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 315 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- הרביולי:
- 1 לחמם בסיר מים עד לרתיחה.
- 2 להנמיך את האש ולהוסיף את הרביולי.
- 3 לבשל את הרביולי כ- 7-10 דקות (מומלץ לבדוק לאחר כ-7 דקות).
- 4 להוציא את הרביולי ולשטוף במעט מים מהברז.
- הרוטב:
- 1 לחמם במחבת עמוק את הרוטב.
- 2 להוסיף את קוביות השום והבזיליקום.
- 3 לערבב מדי פעם ולהוריד את האש עד שהרוטב מספיק חם.
- להגיש ובתיאבון!
טיפ למתכון
אפשר להוסיף גבינת פרמז`ן בעת ההגשה - מוסיף מאד! מומלץ להכין מעט צנימים ולאכול עם המנה.
עוד הצעות למתכונים
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.5% |
24.2% |
15.4% |
59.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.