מתכון נהדר למעורב ירושלמי
1. להכין את הכבד לפי הוראות הכשרות.
2. להקפיץ/לטגן את חזה העוף בנפרד, ולהוסיף רק מעט פלפל שחור עד שהוא טיפה מזהיב (במידה ויש נוזלים מחזה העוף - להוציא בעזרת כף, אין צורך בהרבה נוזלים). להניח בצלחת בצד.
3. את הלבבות לנקות היטב, מומלץ להרתיח אותם לאחר ניקויים, רתיחה אחת עם מעט מלח ולסנן. להניח בצד.
4. לטגן בווק את הבצל הפרוס עד להשחמה ולהוסיף את הכבד המוכן, את הלבבות ואת חזה העוף, ולערבב היטב הכל ביחד.
5. להוסיף את התיבול - רוטב סויה, רוטב צ`ילי פיקנטי, רוטב טריאקי, בהרט או תבלין למעורב ופלפל שחור לפי הטעם.
6. לבשל על אש בינונית-גבוהה כ- 10 דקות עד לבישול כל המרכיבים.
7. להוסיף 1/4 כוס מים ולבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה.
8. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.