דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 219 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מעורב ירושלמי עם תבלינים
מתכון נהדר למעורב ירושלמי
  • 1 להכין את הכבד לפי הוראות הכשרות.
  • 2 להקפיץ/לטגן את חזה העוף בנפרד, ולהוסיף רק מעט פלפל שחור עד שהוא טיפה מזהיב (במידה ויש נוזלים מחזה העוף - להוציא בעזרת כף, אין צורך בהרבה נוזלים). להניח בצלחת בצד.
  • 3 את הלבבות לנקות היטב, מומלץ להרתיח אותם לאחר ניקויים, רתיחה אחת עם מעט מלח ולסנן. להניח בצד.
  • 4 לטגן בווק את הבצל הפרוס עד להשחמה ולהוסיף את הכבד המוכן, את הלבבות ואת חזה העוף, ולערבב היטב הכל ביחד.
  • 5 להוסיף את התיבול - רוטב סויה, רוטב צ`ילי פיקנטי, רוטב טריאקי, בהרט או תבלין למעורב ופלפל שחור לפי הטעם.
  • 6 לבשל על אש בינונית-גבוהה כ- 10 דקות עד לבישול כל המרכיבים.
  • 7 להוסיף 1/4 כוס מים ולבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לאכול מעורב ירושלמי עם פיתה וטחינה, למי שאוהב עמבה מומלץ להוסיף, אפשר על טורטייה בליווי אבוקדו או טחינה, והעיקר שתיהנו...

ציוד נדרש: ווק להקפצה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 18.2% 73.3% 7.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב