דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 253 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כבדי עוף עם צלי ירקות
ארוחת צהריים של כבדי עוף וירקות
  • 1 לצלות את הכבדים מטעמי כשרות (הכוונה לצלות את הכבד על רשת מעל להבה גלויה כ- 2 דקות מכל צד. לאחר מכן לבשל איך שרוצים בעיקרון).
  • 2 לטגן בשמן את הבצל, להוסיף את הגזר והכרפס ולהמשיך לטגן עד לריכוך. לתבל במלח ובפלפל שחור לפי הטעם, להוסיף את הכבד הצלוי, לערבב בעדינות ולהשאיר על להבה נמוכה למשך כמה דקות עד לדרגת הצלייה הרצויה.
  • 3 להעביר על כלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ`ילי מתוק.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 27.5% 42.1% 26.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב