דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 185 גרם למנה\יחידה

  • כבד עוף - 500 גרם
    מנוקים ושטופים
  • בצלים - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (375 גרם)
    פרוסים לפרוסות עגולות
  • מלח - כפית שטוחה
  • שמן קנולה - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כבד עוף עם בצל
  • 1.לשרוף את הכבדים מעל אש - אני שמה את הכבדים ברשת מיוחדת ושורפת על הגז.
  • 2 להוציא למסננת לניקוז הנוזלים.
  • 3 לטגן בצל עד לגוון זהוב, להוסיף את הכבדים, לפזר מעל מלח, לערבב ולטגן.
  • 4 מידי פעם להפוך את הכבדים על מנת שיתבשלו, כל אחד לפי דרגת הבישול שהוא אוהב את הכבדים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 28.7% 52.7% 16.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב