מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 236 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 מכינים מרק כלשהוא. אני הכנתי מרק עגבניות.
- 2 מערבבים היטב שלא ישארו גושי רסק.
- 3 מרתיחים ובינתיים מכינים את העיסה לכדורי מרק.
- 4 את פתיתי הסויה משרים במים חמים עד שהם מתרככים.
- 5 מסננים היטב את המים ושופכים את הפתיתים לקערה.
- 6 מוסיפים בקערה את הביצים, הקמח והתבלינים.
- 7 מערבבים ולשים עד שהעיסה הופכת סמיכה ויציבה. אם העיסה עדיין לא מספיק דביקה יש להוסיף קמח לפי הצורך.
- 8 כשהמרק רותח מנמיכים את האש כדי שלא יבעבע בסיר, הביעבוע הורס את הכדורים.
- 9 יוצרים כדורים חזקים (הסויה נוטה להיפרד אם אין מספיק ביצה וקמח) וטובלים בעדינות במרק. מחכים עד שהכדורים צפים וזה סימן שהם מוכנים.
- 10 בתיאבון.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
מאוד טעים: נראה דומה לקניידלך, ובשונה ממנו יש פה חלבון מעולה ממקור צמחי - סויה, וחי - ביצה. יש תבלינים וקמח בריא. שימו לב - לא צריך להוסיף שמן! המתכון כשר לפסח אם משתמשים בקמח אורז. בנוסף, זהו פתרון נהדר לצמחוניים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.4% |
16.8% |
31% |
42.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב