הכי טעים בעולם - חטיף באונטי
מצרכים למתכון
18 מנות/יחידות, 49 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 לערבב את החלב המרוכז והקוקוס ביחד עד לאיחוד.
- 2 ליצור מהתערובת צורות (כ- 16-20 יחידות - תלוי בגודל שעושים). כמובן אם עושים עיגולים יותר קטנים אז מתקבלת כמות יותר גדולה.
- 3 להניח את הצורות על נייר אפייה ולהכניס להקפאה לשעה לפחות.
- 4 להמיס את השוקולד המריר ביחד עם כף השמן במיקרוגל בפולסים של 40 שניות (לפחות פעמיים) עד להמסה מלאה.
- 5 להוציא את חטיפי הקוקוס מהמקפיא, לטבול כל חטיף קוקוס בשוקולד המומס ולהניח שוב על נייר אפייה (השוקולד מתקשה).
- 6 לקישוט:להמיס את השוקולד הלבן ובאמצעות שקית זילוף לזלף על הבאונטי. אפשר לזלף קרם לוטוס או כל קרם אחר שאוהבים במקום.
- 7 לשמור בכלי סגור במקרר ולהתענג
עוד הצעות למתכונים
כנסו: ספר המתכונים של שגית מלכי
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5% |
34.4% |
9.1% |
51.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.