דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 377 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מעורב ירושלמי ביתי
ארוחת צהריים שלא כדאי לפספס
  • 1 במחבת מטגנים בשמן את הבצל ולבבות העוף למשך כ- 4 דקות (לא יותר).
  • 2 מוסיפים את חזה העוף ומערבבים עוד כ- 3 דקות (לא יותר).
  • 3 לבסוף מוסיפים את כבדי העוף והתבלינים, מערבבים בעדינות למשך כ- 3-4 דקות ומגישים.
  • 4 בהצלחה ובתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את אבקת העמבה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 22.2% 69.7% 7.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב