קוסקוס טעים מקמח תירס
מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (6-7 מנות (תלוי בגודל המנה))
- מים - 3 כוסות - סה"כ (720 מ"ל)
- שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
- מלח - כפית שטוחה
- קמח תירס - 2 כוסות - סה"כ (310 גרם)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 להרתיח את המים עם השמן והמלח, להוסיף את קמח התירס ולערבב היטב.
- 2 לכסות את הסיר, להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 20 דקות. במידה והתירס יבש מדי - אפשר לטפטף עוד כחצי כוס מים בהדרגה.
- 3 לכבות את הלהבה ולהשאיר את הסיר מכוסה עד שמתקרר (לפורר עם מזלג או להעביר למעבד מזון ל- 2-3 דקות עד שהקוסקוס מתפורר).
- 4 להעביר לכלי מתאים - אפשר להגיש עם מרק עוף וירקות, שעועית ברוטב ועוד.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מעבד מזון.
שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.
עוד הצעות למתכונים
כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
17.8% |
7.7% |
74.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.