דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
- פרסומת -

תאילנדי

המטבח התאילנדי, המושפע בין היתר מהמטבח הסיני בהכנת מאכלים מוקפצים, הינו מטבח ייחודי המשלב טעמים מרתקים של מתיקות, חריפות, חמיצות ומליחות, בשלל מתכוניו הנפלאים. המטבח התאילנדי עושה שימוש רב ברוטב דגים, בליים ובצ`ילי חריף. הפאד תאי, שילוב של אטריות אורז, ירקות טריים, נבטים, בוטנים ועוף, נחשב למאכל זול ונפוץ מאוד בתאילנד. במטבח התאילנדי תוכלו למצוא מגוון פירות טרופיים טעימים כמו מנגו, ליצ`י, פפאיה ופירות הדר. מתכונים פופולאריים של המטבח הנפלא הזה הם תבשילי הקארי המעולים, סלט הסום טאם (סלט פפאיה עם רוטב דגים וכוסברה - נהוג להשתמש בכוסברה במתכונים רבים), סלט טום יאם (סלט חמוץ חריף) והסטאי (בשר עוף או חזיר צלוי עם סלט מלפפונים ורוטב בוטנים).