גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח תאילנדי | » | אורז תאילנדי עם ירקות ובצל ירוק |
7 מנות/יחידות, 201 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
הערך התזונתי לא כולל את הבוטנים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. אני מעדיפה להשתמש באורז בסמטי הודי, אך כמובן אפשר גם באורז תאילנדי. מרכיבי התיבול במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 215 | 107 |
חלבונים (גרם) | 5.4 | 2.69 |
פחמימות (גרם) | 36 | 18 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.08 | 0.04 |
שומנים (גרם) | 5.6 | 2.79 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.81 | 0.4 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 64.04 | 31.88 |
נתרן (מ"ג) | 961.45 | 478.67 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.34 | 0.17 |
מים (גרם) | 129.91 | 64.68 |
ויטמין A (מק"ג) | 26.05 | 12.97 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.35 | 0.17 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.01 | 0 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.06 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.02 | 0.01 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.23 | 0.11 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.03 | 0.01 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 9.23 | 4.6 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.14 | 0.07 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.27 | 0.13 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.34 | 0.17 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.18 | 0.09 |
ויטמין K (מק"ג) | 3 | 1.5 |
סידן (מ"ג) | 13.93 | 6.94 |
ברזל (מ"ג) | 0.27 | 0.13 |
מגנזיום (מ"ג) | 2.8 | 1.4 |
זרחן (מ"ג) | 29.79 | 14.83 |
אבץ (מ"ג) | 0.2 | 0.1 |
אשלגן (מ"ג) | 20.33 | 10.12 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.29 | 0.15 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.24 | 0.12 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.66 | 0.33 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.61 | 0.3 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם