גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח תאילנדי | » | אורז תאילנדי עם ירקות ובצל ירוק |
7 מנות/יחידות, 201 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
הערך התזונתי לא כולל את הבוטנים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. אני מעדיפה להשתמש באורז בסמטי הודי, אך כמובן אפשר גם באורז תאילנדי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 215 | 107 |
חלבונים (גרם) | 5.4 | 2.69 |
פחמימות (גרם) | 36 | 18 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.08 | 0.04 |
שומנים (גרם) | 5.6 | 2.79 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.81 | 0.4 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 64.04 | 31.88 |
נתרן (מ"ג) | 961.45 | 478.67 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.34 | 0.17 |
מים (גרם) | 129.91 | 64.68 |
ויטמין A (מק"ג) | 26.05 | 12.97 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.35 | 0.17 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.01 | 0 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.06 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.02 | 0.01 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.23 | 0.11 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.03 | 0.01 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 9.23 | 4.6 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.14 | 0.07 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.27 | 0.13 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.34 | 0.17 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.18 | 0.09 |
ויטמין K (מק"ג) | 3 | 1.5 |
סידן (מ"ג) | 13.93 | 6.94 |
ברזל (מ"ג) | 0.27 | 0.13 |
מגנזיום (מ"ג) | 2.8 | 1.4 |
זרחן (מ"ג) | 29.79 | 14.83 |
אבץ (מ"ג) | 0.2 | 0.1 |
אשלגן (מ"ג) | 20.33 | 10.12 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.29 | 0.15 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.24 | 0.12 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.66 | 0.33 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.61 | 0.3 |