גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: West European, אוכל ממערב אירופה. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
קרם ברולה טעים שכולם אוהבים - אחד הקינוחים הצרפתיים הכי פופולאריים בעולם בהכנה ביתית נהדרת ומפורטת שלב אחר שלב
קרפ צרפתי ביתי מושלם שכיף להתענג עליו כשרוצים משהו מתוק - ניתן למלא בכל מילוי שאוהבים כמו ממרח שוקולד, ריבת חלב ועוד
פסטה פנה טעימה, מהירה וקלה להכנה עם שמן זית ועשבי תיבול קצוצים - מנה שמתאימה גם לטבעוניים
פסטה מסולסלת בהכנה קלה ומהירה בתוספת זיתי קלמטה וערמונים שמעניקים טוויסט טעים ומיוחד
פיצה דקה מבצק שמרים ללא התפחה - מהבצק הזריז הזה יוצאת פיצה דקה, קריספית ומשגעת, וכל זה ללא התפחות. כאן ועכשיו - במיוחד לספונטניים שבינינו. אני הכנתי פיצה עם טונה, פילטים של פלפל קלוי ובצל ירוק....
מאפה אנטיפסטי קל וטעים עם מבחר ירקות בשמן זית וחומץ בלסמי - מזכיר מעין פוקאצ'ה איטלקית שכיף לאכול כמנה ראשונה או כמנה בפני עצמה
פוקאצ'ה אפויה בתנור בתוספת פסטו, גבינת בייבי מוצרלה, זיתי קלמטה ועגבניות מיובשות
פרנץ' קרולר - מעדן מהמטבח הצרפתי במיוחד לחנוכה של בצק רבוך מטוגן בשמן עמוק ובציפוי אבקת סוכר ודבש
צ'ורוס ביתי קל להכנה, מהיר וטעים במיוחד לחנוכה להגשה עם מטבלים מתוקים כמו שוקולד עם שמנת, שוקולד לבן עם אוראו, ריבת חלב וכמובן סוכר עם קינמון
פנקייק אפוי בתנור בסגנון הולנדי ללא תוספת סוכר שמתאים מאוד לצד ריבות וסירופ מייפל
פסטה פנה עם אנטיפסטי פלפלים קלויים ורוטב עגבניות עדין בניחוח תימין
לזניה בשרית (לא כשרה) טעימה ביותר בתוספת חצילים - חיבור מושלם בין לזניה למוסקה עם רוטב בשמל ותוספת גבינת מוצרלה
דובשניות (עוגיות) אפנצל טעימות ביותר במילוי מרציפן - ידועות גם בתור ה- Gingerbread המסורתי של תושבי Appenzell שבשוויץ
בולונז מבשר בקר טחון ברוטב עגבניות בתוספת חצילים אפויים בתנור - פשוט להגיש מעל ספגטי ויש לנו מנת ספגטי בולונז מושלמת
כשהייתי בן 16 ההורים שלי נסעו לחו"ל ונשארתי לבד בבית לכמה ימים. למרות שהאמא המרוקאית שלי השאירה מלא אוכל - היה לי חשק מטורף לפיצה, אז פתחתי גוגל, הכנתי בצק ורוטב ואפיתי פיצה. התוצאה הייתה גוש שרוף...
לחמניות בריוש ביתיות וטעימות בציפוי שוקולד צ'יפס שילדים אוהבים במיוחד