דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פתיתים בולונז שילדים אוהבים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 311 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את בשר הבקר הטחון בשמן תוך כדי הפרדה וערבוב עם מזלג.
  • 2 מוסיפים את הפתיתים והמים הרותחים, מתבלים בתבלינים, מערבבים הכל יחד ומכסים את הסיר.
  • 3 מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים למשך כ- 10-15 דקות או עד שהפתיתים מוכנים.
  • 4 זהו - ממש בקלות יש לכם אחלה של ארוחה לילדים וגם לכם!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות שיראל פחימה חייג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)410132
חלבונים (גרם)32.71 10.52
פחמימות (גרם)4515
מתוכן סוכרים (גרם)1.39 0.45
שומנים (גרם)9.69 3.12
מתוכם שומן רווי (גרם)2.93 0.94
כולסטרול (מ"ג)76 24.44
נתרן (מ"ג)775.37249.32
סיבים תזונתיים (גרם)2.45 0.79
מים (גרם)210.9167.82
ויטמין A (מק"ג)16.015.15
ויטמין B (מ"ג)7.732.49
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.06
ויטמין B3 (מ"ג)6.392.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.640.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.450.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.692.47
ויטמין B12 (מק"ג)3.11
ויטמין C (מ"ג)0.630.2
ויטמין E (מ"ג)0.550.18
ויטמין K (מק"ג)1.50.48
סידן (מ"ג)18.415.92
ברזל (מ"ג)3.221.04
מגנזיום (מ"ג)28.259.08
זרחן (מ"ג)229.7473.87
אבץ (מ"ג)6.532.1
אשלגן (מ"ג)406.58130.73
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 10.8% 36.3% 50.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.