דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להניח עוף שלם מספר 1 או 2 במרכז תבנית גדולה.
  • 2 לפזר מסביבו (להימנע ממגע בעוף) שליש חבילה מלח גס בעובי של כ- 1.5ס"מ.
  • 3 להכניס לתנור 180 מעלות צלזיוס, לכ- 40דקות עד לקבלת צבע מוזהב, להפוך את העוף ולהכניס לכ- 40 דקות נוספות.
טיפ למתכון
אפשר לפזר תפוחי אדמה קטנים בקליפתם בין העוף למלח.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
מתכון עם מעט קלוריות לעוף. כמובן שאם רוצים מנה דיאטטית יש לאכול את החזה שהוא החלק עם הכי מעט שומן.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אורלי וייסיד

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)23893
חלבונים (גרם)42.78 16.74
שומנים (גרם)6.16 2.41
מתוכם שומן רווי (גרם)1.58 0.62
כולסטרול (מ"ג)140 54.79
נתרן (מ"ג)21,7998,532
מים (גרם)150.959.06
ויטמין A (מק"ג)3212.52
ויטמין B (מ"ג)19.97.79
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.280.11
ויטמין B3 (מ"ג)16.486.45
ויטמין B5 (מ"ג)2.120.83
ויטמין B6 (מ"ג)0.860.34
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)145.48
ויטמין B12 (מק"ג)0.740.29
ויטמין C (מ"ג)4.61.8
ויטמין E (מ"ג)0.420.16
ויטמין K (מק"ג)41.57
סידן (מ"ג)249.39
ברזל (מ"ג)1.80.7
מגנזיום (מ"ג)5019.57
זרחן (מ"ג)346135.42
אבץ (מ"ג)3.11.21
אשלגן (מ"ג)458179.26

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 12.6% 87.4% 0%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?