דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה עם ביסקוויטים וריבת חלב
עוגת גבינה עם ביסקוויטים וריבת חלב
טעימה וקלה להכנה

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 טוחנים את העוגיות לפירורים. מפרישים חצי כוס מהפירורים לקישוט.
  • 2 ממיסים את החמאה ומערבבים את פירורי העוגיות (או העוגה) עם החמאה המומסת לתערובת לחה.
  • 3 מעבירים לתבנית ומהדקים היטב לתחתית. מכניסים למקפיא.
  • 4 מקציפים את שני מיכלי השמנת, אינסטנט הפודינג וריבת החלב לקצפת יציבה.
  • 5 מקפלים פנימה בעדינות את הגבינה.
  • 6 מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את תערובת הגבינה על הבסיס.
  • 7 מפזרים את הפירורים שהנחנו בצד מעל תערובת הגבינה.
  • 8 מכניסים למקרר למשך לילה להתיצבות.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 28.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)315338
חלבונים (גרם)4.3 4.61
פחמימות (גרם)2830
שומנים (גרם)20.62 22.14
מתוכם שומן רווי (גרם)12.18 13.07
כולסטרול (מ"ג)54.02 58.01
נתרן (מ"ג)194.24208.58
סיבים תזונתיים (גרם)0.16 0.17
ויטמין D (מק"ג)0.080.08
סידן (מ"ג)6670.87

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 38.9% 8.1% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.64 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.