טעימה וקלה להכנה
מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 טוחנים את העוגיות לפירורים. מפרישים חצי כוס מהפירורים לקישוט.
- 2 ממיסים את החמאה ומערבבים את פירורי העוגיות (או העוגה) עם החמאה המומסת לתערובת לחה.
- 3 מעבירים לתבנית ומהדקים היטב לתחתית. מכניסים למקפיא.
- 4 מקציפים את שני מיכלי השמנת, אינסטנט הפודינג וריבת החלב לקצפת יציבה.
- 5 מקפלים פנימה בעדינות את הגבינה.
- 6 מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את תערובת הגבינה על הבסיס.
- 7 מפזרים את הפירורים שהנחנו בצד מעל תערובת הגבינה.
- 8 מכניסים למקרר למשך לילה להתיצבות.
- 9 בתיאבון

ציוד נדרש: תבנית 28.
עוד הצעות למתכונים
הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.3% |
38.9% |
8.1% |
52.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.