דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 240 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כבד עוף עם דובדבנים
תוספת נפלאה לכבד העוף
  • 1 לטגן את הבצל בשמן למשך כ- 3 דקות להזהבה קלה, להוסיף את כבדי העוף ולטגן משני הצדדים למשך כ- 3-4 דקות נוספות.
  • 2 להוסיף את הדובדבנים והתבלינים, ולהמשיך לטגן עוד כ- 2 דקות תוך כדי הקפצה.
  • 3 לקראת הסוף לשלב את הברנדי/הליקר ולהגיש מיד.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 23.9% 53.1% 20.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב