דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת נפלאה לכבד העוף

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 240 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הכבדים.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן למשך כ- 3 דקות.
  • 3 להוסיף את כבדי העוף ולטגן משני הצדדים למשך כ- 3-4 דקות.
  • 4 להוסיף את הדובדבנים והתבלינים.
  • 5 להמשיך לטגן עוד כ- 2 דקות תוך כדי הקפצה.
  • 6 לקראת הסוף לשלב את הברנדי/הליקר.
  • 7 להגיש מיד ובתיאבון חיוך
- פרסומת -

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)337141
חלבונים (גרם)33.56 14.01
פחמימות (גרם)135
מתוכן סוכרים (גרם)6.37 2.66
שומנים (גרם)15.14 6.32
מתוכם שומן רווי (גרם)3.63 1.51
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.120.05
כולסטרול (מ"ג)705 294.36
נתרן (מ"ג)553.55231.13
סיבים תזונתיים (גרם)1.61 0.67
מים (גרם)168.7270.45
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)5,3712,242
ויטמין B (מ"ג)33.3213.91
ויטמין B1 (מ"ג)0.40.17
ויטמין B2 (מ"ג)2.921.22
ויטמין B3 (מ"ג)17.577.34
ויטמין B5 (מ"ג)10.524.39
ויטמין B6 (מ"ג)1.160.49
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)712.9297.66
ויטמין B12 (מק"ג)26.4111.03
ויטמין C (מ"ג)9.013.76
ויטמין E (מ"ג)0.990.42
ויטמין K (מק"ג)1.230.51
סידן (מ"ג)34.1714.27
ברזל (מ"ג)16.446.86
מגנזיום (מ"ג)45.318.91
זרחן (מ"ג)585.31244.39
אבץ (מ"ג)5.22.17
אשלגן (מ"ג)575.02240.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.650.69
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.770.74
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.590.66

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 23.9% 53.1% 20.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?