גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פטה כבד |
10 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות פתיחה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 295 | 161 |
חלבונים (גרם) | 14.2 | 7.74 |
פחמימות (גרם) | 43 | 23 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 33.08 | 18.02 |
שומנים (גרם) | 7.06 | 3.85 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.28 | 0.7 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.05 | 0.03 |
כולסטרול (מ"ג) | 282 | 153.59 |
נתרן (מ"ג) | 407.77 | 222.09 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.26 | 0.69 |
מים (גרם) | 115.11 | 62.7 |
ויטמין A (מק"ג) | 2,148 | 1,170 |
ויטמין B (מ"ג) | 13.71 | 7.47 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.19 | 0.1 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 1.18 | 0.64 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 7.17 | 3.9 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 4.31 | 2.35 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.57 | 0.31 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 292.79 | 159.47 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 10.57 | 5.75 |
ויטמין C (מ"ג) | 6.28 | 3.42 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.4 | 0.22 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.49 | 0.27 |
סידן (מ"ג) | 52.8 | 28.76 |
ברזל (מ"ג) | 6.93 | 3.78 |
מגנזיום (מ"ג) | 26.98 | 14.69 |
זרחן (מ"ג) | 256.48 | 139.7 |
אבץ (מ"ג) | 2.23 | 1.21 |
אשלגן (מ"ג) | 360.11 | 196.14 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.7 | 0.38 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.06 | 0.03 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.72 | 0.39 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.65 | 0.35 |