גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח צרפתי | » | פטה כבד |
10 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות פתיחה)
הערך התזונתי לא כולל את ליקר הפרנג`ליקו. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה, טיגון ובישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 294 | 158 |
| חלבונים (גרם) | 14.03 | 7.56 |
| פחמימות (גרם) | 42 | 23 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 36.07 | 19.43 |
| שומנים (גרם) | 7.02 | 3.78 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.29 | 0.7 |
| מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0.01 |
| כולסטרול (מ"ג) | 282 | 151.94 |
| נתרן (מ"ג) | 407.51 | 219.56 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 1.69 | 0.91 |
| מים (גרם) | 117.21 | 63.15 |
| ויטמין A (מק"ג) | 2,148 | 1,157 |
| ויטמין B (מ"ג) | 13.48 | 7.26 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.16 | 0.09 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 1.17 | 0.63 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 7.09 | 3.82 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 4.25 | 2.29 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.51 | 0.27 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 285.31 | 153.72 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 10.57 | 5.69 |
| ויטמין C (מ"ג) | 7.73 | 4.16 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.39 | 0.21 |
| ויטמין K (מק"ג) | 0.24 | 0.13 |
| סידן (מ"ג) | 50.46 | 27.19 |
| ברזל (מ"ג) | 6.94 | 3.74 |
| מגנזיום (מ"ג) | 27.42 | 14.77 |
| זרחן (מ"ג) | 259.94 | 140.06 |
| אבץ (מ"ג) | 2.21 | 1.19 |
| אשלגן (מ"ג) | 373.09 | 201.02 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.66 | 0.36 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.7 | 0.38 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.63 | 0.34 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם