מחפשים הוראות איך להכין מחמצת ללחם? הגעתם אל המקום הנכון! כאן תוכלו ללמוד איך להכין מחמצת נפלאה בדרך להכנת לחם מחמצת טעים ביותר, 1,535 קלוריות לכל המתכון, 159 קלוריות ל-100 גרם
1 לערבב את הקמח והמים היטב, להעביר לכלי עם מכסה אך לא לסגור לגמרי (להשאיר פתח ולהניח על השיש עד למחרת).
2 עוברים לשלב הבא בהכנת המחמצת הביתית - בכל יום להוסיף 1/2 כוס קמח ו- 1/3 כוס מים ולבחוש היטב - כך לעשות במשך 4 ימים.
3 ביום החמישי המחמצת מוכנה לעבודה כאשר ממנה יוצאות בועות עדינות. במידה ולא משתמשים ישר - יש לשמור במקרר בכלי סגור. אגב, ניתן לעשות שימוש בכל סוגי הקמח.