גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: West European, אוכל ממערב אירופה. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
סלט פסטה טבעוני בתוספת ירקות ברוטב מפנק של טחינה גולמית, רוטב סויה, סוכר חום ומיץ לימון - סלט קל להכנה וטעים לארוחת הערב
מחפשים להכין ארוחת צהריים טעימה לילדים? 5 דקות של עבודה ועוד 15 דקות על האש ויש לכם את זה
לזניה טבעונית ללא גלוטן (כולל אופציה להכין עם דפי לזניה רגילים) עם תערובת גבינות קשיו-טופו-סויה-מוצרלה טבעונית, פלפלים קלויים, פטריות, קישואים ורוטב עגבניות
תעצמו עיניים, תרגישו באיטליה (כמעט) ותתענגו על מרק מינסטרונה ביתי בסגנון כפרי עם הרבה ירקות, תבלינים וקרוטונים ביתיים מג'באטה איטלקית
פיצה טחינה קלה להכנה מבסיס של לחם טחינה - ארוחת ערב מהירה וטעימה שגם הילדים יאהבו
פיצה מבצק טונה וגבינה לבנה שאתם חייבים לנסות כי היא עשירה בחלבון, דלה בפחמימה והאמת שגם הילדים יאהבו מאוד לארוחת הערב
פרנץ' טוסט מפנק בצורה קצת אחרת - בזיגוג מייפל ושוקולד ועם אבקת סוכר ותותי שדה טריים
מנה מעלפת וקלה להכנה שתאמצו אל המטבח שלכם - פסטה מבושלת עם רוטב פטרוזיליה, כוסברה ושום ובתוספת זיתי קלמטה ורצועות פלפל אדום
פסטה פנה ברוטב עגבניות מוקרמת בתערובת 3 גבינות - מנה שנמצאת אצלי קבוע על השולחן בחג השבועות ולא רק
סלט קולסלאו קל להכנה ב- 10 דקות עבודה - חובה על שולחן הסלטים ומשדרג כל ארוחה
פסטה קלה להכנה ברוטב ירוק של תרד, פטרוזיליה, כוסברה ושום
בנופי פאי (Banoffee Pie), קינוח אנגלי במקור אבל מי מכם שטייל בהודו בטח התאהב בו שם, הוא למעשה פאי מתוק מתחתית ביסקוויטים (ובגרסא שלי בתוספת עוגיות לוטוס), מלית מפנקת של ריבת חלב ובננות, קצפת מתוקה...
הגאלט מגיע אלינו מהמטבח הצרפתי, בהקשר של מאפים פריכים שטוחים ועגולים המזכירים במרקם שלהם את הבצק של הפאי. בצק הגאלט כאן הוא ללא גלוטן, ממולא בטעמם המיוחד והאיכותי של עלים ירוקים ובריאים, גבינת...
סופגניות מבצק בריוש אפויות בתנור במיוחד לחנוכה - הבריוש הוא מאפה שמרים פריזאי עשיר בביצים וחמאה, מה שהופך את בצק הסופגניות האלה לרך ממש כמו ענן
המקרון הוא למעשה עוגייה מהמטבח הצרפתי על בסיס חלבונים וקמח שקדים - בואו ללמוד איך להכין מקרון פיסטוק מושלם במילוי גנאש מפנק המשלב גם שוקולד לבן
אחד הדברים האהובים עליי מאוד זה פשטידה מוקרמת. זה מתחיל בפרוסה אחת ונמשך בזה שהפסקתי לספור כמה פרוסות אכלתי. ואל תספרו לי קלוריות, זה שווה כל ביס. אז אם כבר פשטידה מוקרמת, איך אפשר שלא לבחור...