גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: Pressing, מאכלים משומרים. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
לימון כבוש ביתי במלח, פפריקה ומיץ לימון לאוהבי הכבושים המיוחדים
בריסקט חזה בקר בכבישה ביתית שכיף לאכול עם לחם טרי, חרדל או חזרת וכבושים
חצילים כבושים בחומץ עם נגיעות נענע ופלפלים חריפים
כרובית כבושה צהובה בחומץ ואבקת קארי
שיטה מהירה להכנה ביתית של זיתים מרים שתפתיע אתכם - באדיבות השף סולטן אל-פול ממסעדת "אל סולטן" בבית זרזיר
זיתים כבושים במלח בהכנה ביתית
פלפלים ירוקים חריפים וביתיים בחומץ, מלח ואבקת קארי חמוצים - הפלפלים החריפים הכי טעימים שתאכלו!
פילה סלמון בכבישה ביתית - באדיבות השף מאיר רוזנברג, רימונים גלי כנרת.
ירקות חמוצים שלא תוכלו לעמוד בפניהם
ירקות כבושים ביתיים שמוכנים תוך 24 שעות
גרבלקס - דג סלמון כבוש בכבישה ביתית
מלפפונים ירוקים חמוצים עם מלח ושמיר
מלפפונים כבושים ביתיים - מעט חריפים אבל טעימים
כרוב כבוש ביתי בתוספת גבעולי סלרי וגזר - סוג של שוקרוט
סלק כבוש עם חומץ תפוחים, שום ומלח
פטריות כבושות במלח עם שום ותבלינים