גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: Pressing, מאכלים משומרים. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
ירקות מוחמצים שכיף להתענג עליהם כמו על סלט - תמיד טוב שיש במקרר
ירקות כבושים מהמטבח העיראקי הנקראים גם "טורשי" - תמיד טוב שיש במקרר בבית!
כבישת זיתים שחורים מצומקים בהכנה ביתית עם שום, לימון ופלפלים חריפים
רצועות פלפלים בתחמיץ בתוספת שום ופטרוזיליה - תמיד כיף שיש במקרר בבית!
פתיח חובה על כל שולחן שבת - טעם עמוק של בצלים בתערובת תבלינים וחומץ
איך להכין זיתים כבושים במלח בבית? המתכון הבא יבטיח לכם זיתים כבושים ביתיים טעימים ביותר - הדרכה נהדרת ובטעם נפלא בתוספת שום, שאטה ופרוסות לימון
דג מטיאס מלוח בכבישה ביתית קלה להכנה בתוספת בצל ירוק - מתאבן טעים לפתוח איתו את הארוחה
מלפפונים חמוצים בכבישה ביתית טעימה במיוחד עם שמיר, חומץ ומלח - תוספת נפלאה לכל ארוחה
גרבלקס ביתי - סלמון כבוש בלימון, שמן זית, מלח גס וסוכר חום בתיבול גרגירי פלפל לבן, גרגירי כוסברה ושמיר קצוץ
לפת כבושה במלח וחומץ בתוספת סלק אדום שמעניק לה את הצבע האדום הנהדר - לפת חמוצה מהמטבח העיראקי המסורתי
פילה סלמון בכבישה ביתית קלה להכנה עם בצל בחומץ, עלי דפנה וגרגירי פלפל
חמוצים יפניים מתקתקים משני סוגי חומץ וסוכר - סיפתח נהדר לכל ארוחה אסיאתית כמו סושי או נודלס
חמוצים בסגנון עיראקי שנקראים גם טורשי - מגוון רחב של ירקות כמו מלפפונים, כרובית, גזר, קישואים ופלפלים כבושים בחומץ עם נגיעות בהרט של עמבה
שום עג'מי - שום כבוש בחומץ ומלח מהמטבח העיראקי האורגינל
ירקות מעורבים בחומץ ובמלח בכבישה ביתית טעימה במיוחד
מלפפונים חמוצים במלח תוצרת בית עם שמיר ושום