דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מלפפונים כבושים
מלפפונים כבושים
מלפפונים כבושים
מלפפונים כבושים בנוסח ביתי

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (10 יחידות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשטוף היטב את המלפפונים.
  • 2 להכניס את המלפפונים לצנצנת זכוכית מעוקרת.
  • 3 להכניס את כל המצרכים מלבד החומץ.
  • 4 במידה והמים לא מכסים את כל המלפפונים יש להוסיף עוד מים.
  • 5 מעל הכל לשפוך את החומץ.
  • 6 להעמיד במקום מוצל למשך שבוע.
  • 7 במשך השבוע יש לערבב מדי פעם אותם.
  • 8 כשהמלפפונים משנים את צבעם יש לטעום ולוודא שהם מוכנים.
  • 9 להכניס למקרר.
  • 10 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)2824
חלבונים (גרם)1.17 0.97
פחמימות (גרם)65
מתוכן סוכרים (גרם)1.67 1.39
שומנים (גרם)0.31 0.26
מתוכם שומן רווי (גרם)0.05 0.04
נתרן (מ"ג)3,7323,102
סיבים תזונתיים (גרם)0.65 0.54
מים (גרם)95.5779.44
ויטמין A (מק"ג)5.114.25
ויטמין B (מ"ג)0.650.54
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.150.12
ויטמין B5 (מ"ג)0.290.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.115.91
ויטמין C (מ"ג)4.924.09
ויטמין E (מ"ג)0.030.03
ויטמין K (מק"ג)15.8613.19
סידן (מ"ג)35.3329.37
ברזל (מ"ג)0.460.39
מגנזיום (מ"ג)14.4512.01
זרחן (מ"ג)33.8628.15
אבץ (מ"ג)0.290.24
אשלגן (מ"ג)170.49141.72
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 3.8% 13.9% 74.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.05 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.