דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פרוסות לימון כבושות וטעימות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערית לערבב את המלח, הפפריקה, והפלפל השחור.
  • 2 לחתוך את שני קצוות הלימונים ולפרוס אותם לפרוסות.
  • 3 לטבול כל פרוסה בתערובת המלח, להניח בצנצנת מתאימה עם מכסה ולסגור היטב את הצנצנת.
  • 4 לחכות לפחות 24 שעות ומדי פעם להפוך את הצנצנת, לאחר 24 שעות להוסיף את השמן ומיץ הלימון, ולחכות שבוע ימים עד שמוכן לאכילה.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)117126
חלבונים (גרם)0.91 0.99
פחמימות (גרם)89
מתוכן סוכרים (גרם)0.35 0.38
שומנים (גרם)11.31 12.22
מתוכם שומן רווי (גרם)0.76 0.82
נתרן (מ"ג)1,3201,426
סיבים תזונתיים (גרם)3.32 3.58
מים (גרם)67.3372.71
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)17.2418.62
ויטמין B (מ"ג)0.590.63
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.230.25
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.10.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.22.38
ויטמין C (מ"ג)55.6260.07
ויטמין E (מ"ג)0.20.21
ויטמין K (מק"ג)0.560.61
סידן (מ"ג)42.2845.66
ברזל (מ"ג)0.620.67
מגנזיום (מ"ג)9.710.48
זרחן (מ"ג)12.5513.55
אבץ (מ"ג)0.10.11
אשלגן (מ"ג)123.37133.23
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.12
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.9% 47.4% 3.8% 34.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.22 (1.91 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.