גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בשר | » | חזה בקר כבוש |
16 מנות/יחידות, 204 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות)
הערך התזונתי לא כולל את הערער, הסלפטר והפלפל האנגלי. יש מיצוי של הרבה נותני טעם בהרתחה הראשונה. מצננים, שופכים ואוטמים. האטימה חשובה וכן הלחץ בכבישה. בתום 10 ימים מבשלים, מצננים ואז פורסים עם לחם טוב וחרדל או חזרת, כבושים וחגיגה שלמה. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 305 | 149 |
חלבונים (גרם) | 41.99 | 20.56 |
פחמימות (גרם) | 9 | 4 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 5.42 | 2.65 |
שומנים (גרם) | 10.26 | 5.02 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.97 | 1.94 |
כולסטרול (מ"ג) | 50 | 24.48 |
נתרן (מ"ג) | 182.01 | 89.11 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.91 | 0.93 |
מים (גרם) | 139.75 | 68.42 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 194.66 | 95.31 |
ויטמין B (מ"ג) | 8 | 3.92 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.12 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.27 | 0.13 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 6.13 | 3 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.96 | 0.47 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.49 | 0.24 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 25.73 | 12.6 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 3.04 | 1.49 |
ויטמין C (מ"ג) | 3.8 | 1.86 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.92 | 0.45 |
ויטמין K (מק"ג) | 19.13 | 9.36 |
סידן (מ"ג) | 60.14 | 29.44 |
ברזל (מ"ג) | 3.85 | 1.88 |
מגנזיום (מ"ג) | 35.4 | 17.33 |
זרחן (מ"ג) | 271.6 | 132.97 |
אבץ (מ"ג) | 9.64 | 4.72 |
אשלגן (מ"ג) | 515.21 | 252.24 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.06 | 0.03 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.06 | 0.03 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם