דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות חמאה ושקדים
עוגיות חמאה ושקדים
עוגיות חמאה ושקדים
עוגיות טעימות לאירוח

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 עם וו הגיטרה (K) מערבלים את החמאה, אבקת הסוכר ותמצית הוניל עד לתערובת חלקה. בקערה נפרדת מערבבים את כל הקמח, אבקת האפייה והשקדים הטחונים.
  • 3 מוסיפים את התערובת היבשה לחמאה וממשיכים לערבל עד שנוצרת תערובת פירורית אך נעימה לעבודה. מכינים כדורים קטנים וכל כדור מעצבים לחצי סהר.
  • 4 מניחים את העוגיות על תבנית אפייה על גבי נייר אפייה (עם מרווחים), ואופים כ- 15 דקות בתנור החם עד שהעוגיות מזהיבות. מניחים לעוגיות להצטנן ומפדרים באבקת הסוכר לפי הטעם.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות סיון ואנונו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)104520
חלבונים (גרם)1.71 8.56
פחמימות (גרם)947
מתוכן סוכרים (גרם)3.64 18.24
שומנים (גרם)6.72 33.69
מתוכם שומן רווי (גרם)2.64 13.24
כולסטרול (מ"ג)12.3 61.65
נתרן (מ"ג)10.3151.68
סיבים תזונתיים (גרם)0.65 3.23
מים (גרם)0.080.41
ויטמין B (מק"ג)1.447.23
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)9.2546.37
ברזל (מ"ג)0.020.08
מגנזיום (מ"ג)0.060.32
זרחן (מ"ג)12.4162.19
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.271.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 36.6% 9.3% 50.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.65 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.