דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות זנגולה ביתיות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (כ- 15 זנגולות גדולות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק רך מאוד. לערבב וללוש את הבצק ביד למשך כ- 5 דקות ולהתפיח למשך כשעה.
  • 2 להעביר את הבצק אל תוך שקית זילוף עם פיה דקה (הבצק נוזלי - רצוי להשתמש בבקבוק לחיץ וישר לזלף לתוך השמן אחרי שהוא תפח לפחות שעה).
  • 3 לזלף בתוך השמן החם בצורה סיבובית בגודל הרצוי עד שמזהיב.
  • 4 להרתיח את מצרכי הסירופ על להבה נמוכה ולבשל כ- 10 דקות.
  • 5 לטבול כל זנגולה בסירופ. אפשר לפזר קוקוס או סוכריות צבעוניות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום שקית זילוף רצוי להשתמש בבקבוק לחיץ.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בזנגולה לאחר הטיגון. יש צורך להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן (כ- 2 כוסות).

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)362259
חלבונים (גרם)3.48 2.49
פחמימות (גרם)5439
מתוכן סוכרים (גרם)27.47 19.67
שומנים (גרם)15.05 10.78
מתוכם שומן רווי (גרם)0.96 0.69
נתרן (מ"ג)2.481.77
סיבים תזונתיים (גרם)0.01 0.01
מים (גרם)58.6441.99
ויטמין A (מק"ג)0.010
ויטמין B (מק"ג)17.7112.68
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010
ויטמין B3 (מ"ג)0.010
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.170.13
ויטמין C (מ"ג)0.330.24
ויטמין E (מ"ג)00
סידן (מ"ג)2.271.62
ברזל (מ"ג)0.020.01
מגנזיום (מ"ג)0.70.5
זרחן (מ"ג)0.220.15
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)3.592.57

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 20.7% 4.8% 74.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.