דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
גלידת עוגיות ריבה ומגולגלות נוטלה
גלידת עוגיות ריבה ומגולגלות נוטלה
גלידת עוגיות ריבה ומגולגלות נוטלה
גלידה משאריות של עוגיות מיום כיפור

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל, כחצי ליטר גלידה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערת המיקסר עם בלון הקצפה להקציף את השמנת המתוקה על מהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב. להוסיף את החלב המרוכז ומחית הוניל, ולקפל עד לאיחוד.
  • 2 להעביר את התערובת אל כלי מלבני, לשטח וליישר שיהיה אחיד.
  • 3 לחתוך לחתיכות קטנות את העוגיות שלנו. בחצי האחד - לשים את הריבה, ליצור דוגמת שיש ולהוסיף מעל את העוגיות השבורות (ונטביע מעט). בחצי השני - לזלף את הנוטלה וממרח הקינדר או הנוגט, ליצור דוגמת שיש, להוסיף את שברי המגולגלות ולהטביע מעט פנימה.
  • 4 להעביר למקפיא עד להקפאה מלאה (כ- 6-7 שעות לפחות). לאחסן במקפיא - מומלץ להוציא כמה דקות לפני האכילה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אופציות נוספות: גלידת אלפחורס - 2 כפות ריבת חלב ו- 3-4 עוגיות אלפחורס, או גלידת אצבעות קינדר - 2 כפות ממרח קינדר ו- 3-4 עוגיות אצבע.

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה.

הערך התזונתי לא כולל את מגולגלות הקינדר. שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה. אם אתם מעניינים להכין את עוגיות הריבה והמגולגלות - חפשו מתכון שלי באתר: "מתכון לבצק פריך מתוק".

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)542367
חלבונים (גרם)3.94 2.67
פחמימות (גרם)4732
מתוכן סוכרים (גרם)30.45 20.62
שומנים (גרם)36.02 24.39
מתוכם שומן רווי (גרם)19.59 13.26
מתוכם שומן טראנס (גרם)1.330.9
כולסטרול (מ"ג)98.05 66.38
נתרן (מ"ג)92.3262.5
סיבים תזונתיים (גרם)0.28 0.19
ברזל (מ"ג)0.140.1

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 41.1% 4.5% 54.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.7 (0.7 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.