דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 247 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כבד מטוגן
  • 1 לנקות היטב את הכבד ולחתוך לחתיכות בינוניות.
  • 2 להמליח ולפלפל.
  • 3 לפרוס את הבצלים לאורך - רצועות דקות.
  • 4 לטגן את הבצלים עד שהם מזהיבים.
  • 5 להוסיף את הכבד ולהמשיך לטגן עוד כעשר דקות או עד שהכבד צלוי ומטוגן מכל הצדדים (לא לכסות את הסיר).
  • בתיאבון! יוצא מעדן!
טיפ למתכון
אפשר להוסיף פטריות טריות או משומרות ולטגן יחד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 29.2% 57.4% 11.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב